Хотел Вандом – Даниел Стийл

Хотел Вандом

Блестяща и неповторима!

Роденият в Швейцария Хюз Мартин е работил за най-престижните хотели в света. Но когато купува малък мизерен хотел в Ню Йорк, всички го смятат за луд. Само той вижда необработения диамант и го превръща в красив бутиков хотел, безукорно елегантен и ръководен с прецизността и вниманието към подробности, които Хюз е усвоил по време на стажа си в Европа.

Хотел “Вандом” скоро става известен с ненадминатото си обслужване и е идеалното скривалище за богатите и прочутите, както и перфектния дом за красивата съпруга на Хюз и малката им дъщеричка. Но когато съпругата му се изморява от вниманието му към хотела, тя го напуска заради прочут музикант и го оставя с четиригодишната Елоиз. Персоналът в хотела става семейството на Елоиз и тя има чудесно детство, обожавана от интересните и важни гости на “Вандом”. Отдадеността на Хюз на работата му повлиява силно на дъщеря му, затова тя решава да последва неговия път – хотелиерски колеж в Швейцария. Но баща и дъщеря винаги са били изключително близки един с друг и как ще се справи Хюз сега, когато Елоиз е толкова далеч?..

Дали Елоиз някога ще може да приеме друга жена в живота на баща си? И дали Хюз ще трябва да избира между двете им?"…

Даниел Стийл е американска писателка. Тя е родена на 14 август 1947 г. в Ню Йорк и към 2002 г. има издадени 55 романа, а книгите ѝ имат над 480-милионен тираж.

Автор: Даниел Стийл Брой страници: 288
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.320 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546554819
Дата на издаване: 29.06.2015 ISBN: 9789546554819