Хороскопът в проявление: Психология и предсказание – Лиз Грийн

Психология и предсказание

Да се хвърли мост над очевидната пропаст между психологическата и предсказателната астрология не е лесно, и много астролози смятат, че трябва да поддържат едната, отхвърляйки другата. Двата семинара в тази новаторска книга изследват психологическите динамики, придружаващи конкретните събития, като се фокусират върху важния психологически модел на комплекса същевременно като генератор на индивидуалното поведение и архетипен образ на индивидуалната съдба. Тази творба предлага дълбоки прозрения относно начините, по които външната и вътрешната реалност съвпадат и се отразяват една друга.

Това е уникална творба, която свързва природата и всекидневното равнище на проявление на комплексите с конфигурациите в астрологическата карта.

Вторият семинар, включен в нея, да пръв път разглежда трите нива на проявление на транзитите и прогресиите, разликата помежду им, тяхното приложение и психологически, времеви и събитиен отпечатък.

"Хороскопът в проявление" е ценно представяне на най-доброто, което може да предложи астрологията… След като асимилира материала в тази книга, човек няма как да не разбере благородната, дори свещена роля, която има астрологията в нашата колективна еволюция." – Крис Лоренц, Horoscope Magazine

"Ако можете да си позволите само една астрологическа книга тази година, вземете тази. Няма да бъдете разочаровани." – Робин Хийт, The Astrological Journal

Автор Лиз Грийн
Издателство Лира Принт
Година на издаване 2009
Корица Мека корица
Страници 288