Хюман дизайн за всеки – Карън Къри

Хюман дизайн за всеки

Открий кой си в действителност!

Всеки от вас играе уникална роля в еволюцията на човечеството и най-значимото нещо, което можете да направите в живота си, е да разберете по-добре себе си, да откриете силните и слабите си страни. Това е основната идея в "Хюман дизайн" системата, която набира голяма популярност не само по света, но и в нашата страна. Тя ви помага да подобрите самочувствието си, да действате осъзнато, целенасочено и смело, да управлявате енергията си правилно и по този начин да живеете истински.

Целта на хюман дизайн не е да ви промени. Системата просто ви предоставя инструментите, с които съзнателно да преоткриете вашите таланти, знания, стремежи и слабости, за да може да се освободите от старите, разрушителни модели на мислене и от склонността си да осъждате другите. Тя ви дава нова перспектива, от която да видите красотата и великолепието на истинската си същност. Когато проумеете себе си, ще можете да правите житейски избори, които са в хармония с истинската ви природа. Контактът с нея ще направи живота ви по-лесен и приятен. А подходите ли към живота с лека и позитивна нагласа, ще започнете да изживявате красотата на истинския си аз! Всичко е свързано.

Едно пътешествие към себеоткриване и позитивна промяна!

Някога задавали ли сте си въпроса какво ви отличава от хората около вас? Като синтез от древна мъдрост и съвременна наука, хюман дизайн може да ви помогне да откриете красотата и силата на вашата истинска същност. Първата ми среща с тази система беше през 2001 г., когато след кратко духовно уединение в Седона, Аризона, моят съпруг донесе вкъщи една хюман дизайн карта. Това, което видях, ме порази и разбрах, че трябва да науча всичко по въпроса. Веднага го убедих, че трябва да оставим удобния си дом в предградията на Тексас и заедно с четирите ни деца да се преместим в Седона, където се надявах да науча повече за тази система. Желаното преместване на Карън Къри и семейството й се осъществява и отивайки в Седона, тя започва работа в централния офис на „Хюман дизайн Америка“. Така получава достъп до цялата налична за момента информация, както и възможност да учи при създателя на системата Ра Уру Ху.

Автор: Карън Къри Брой страници: 280
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542614548
Дата на издаване: 16.04.2015 ISBN: 9789542614548