Хюман дизайн – книга 2: Книга на линиите – Четан Паркин

Хюман дизайн – книга 2: Книга на линиите

Книгата "Хюман дизайн" на гуруто Четан Паркин се превърна в бестселър на българския книжен пазар миналата година. Продължението ѝ "Хюман дизайн – книга 2: Книга на линиите" притежава още едно ценно предимство. Тя не само задълбава още повече в революционната система за себепознание, но и дава възможност за гадаене.

Като оракул "Хюман дизайн – книга 2: Книга на линиите" може да се ползва като легендарната книга на промените "И дзин", на която е базирана. Необходими са само 3 еднакви монети. Те се хвърлят на равна плоскост със задаване на въпрос и според това на коя страна са паднали, се чертаят прекъснати и непрекъснати линии. Шестте получени линии ни пращат към определено място в книгата, където се крие отговорът на въпроса.

В същото време в книгата можем да намерим множество важни детайли за личността си – неща, които преди не сме подозирали, че притежаваме. И ако първата част на "Хюман дизайн" ни дава основите, които ще ни помогнат да живеем в съвременния свят много по-успешно, защото използваме правилната стратегия, с тази себепознанието влиза още по-надълбоко във вътрешния ни свят. Опознавайки себе си, за нас става много по-лесно да осъществяваме контакта с останалия свят, да опознаваме и разбираме близките си и да намираме пътя към успеха.

Разгадайте бъдещето с "Хюман дизайн – книга 2: Книга на линиите" на Четан Паркин!

Автор: Четан Паркин Брой страници: 168
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.418 кг.
Издател: Millenium Баркод: 9789545152115
Дата на издаване: 2013 г. ISBN: 9789545152115