Хипнотичните думи – Джо Витале

Хипнотичните думи

Колко по-добре щяхте да се справите с убеждаването и продажбите, ако бяхте обучени лично от вече постигнала успех личност? Представете си само: вие сте на път да усвоите доказали се начини за употреба на думи, които въвеждат хората в състоянието „транс на купувача".
Искате хората да купуват вашите продукти или услуги? Предстои ви да научите как само с думи да накарате хората да го правят.
Хипнозата е високоуважаван подход, прилаган от лекари, психолози, както и от хора, свързани с търговията и маркетинга. Използването на хипнотични думи не е свързано с манипулирането, а с комуникацията. Замисълът на "Хипнотичните думи" е да ви помогне да подобрите комуникацията си и по този начин по-успешно да убеждавате хората.
Хипнотични думи и изрази, които предизвикват определена мозъчна дейност, която в последствие води до покупка, се използват и в маркетинга.
Знаете ли кои са те? Вероятно не. Малцина ги знаят. В тази книга обаче ще ги откриете.

"Хипнотичните думи" ме държа буден цяла нощ! Джо ви предоставя първокласно обучение и задълбочени познания за начина, по който хората мислят, чувстват и действат. Учи ви как да превръщате думите в сила и как да продавате повече от онова, което предлагате."
Боб Стърлинг, www.DirectMarketingInsider.com

"Как с рекламните си текстове да въвеждате читателите в транс на купуване, така че да придавате неустоима привлекателност на всичко, което предлагате. Най-важната книга за копирайтинга."
Дейвид Гарфънкъл, автор на Advertising Headlines That Make You Rich

"За пръв път се появява такава безценна находка. Мястото ѝ е на бюрото ви, където да се допитвате до нея всекидневно. Джо Витале е първият истински маркетолог с дарба да хипнотизира и книгата идва в подкрепа на това твърдение. Ще овладеете умението да променяте начина на възприемане и дори тайните закони на убеждаването. Обичам тази книга. Съветвам ви да си я купите още днес и да я държите далеч от очите на конкурентите си."
Кевин Хоган

Как да постигнете и усъвършенствате трите неща, които желаете от клиентите си:
•внимание
•запленяване
•действие

Автор: Джо Витале Брой страници: 352
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.412 кг.
Издател: Локус Пъблишинг Баркод: 9789547831483
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789547831483