HELLO LIKE BEFORE –

HELLO LIKE BEFORE

Това е първият албум на Шърли Беси от 5 години насам, с който певицата отбелязва диамантения си творчески юбилей или 60 невероятни години на музикалната сцена!

‘Hello Like Before’, записан в легендарното Аби Роуд студио с продуцента и музикален директор Стюарт Бар, е колекция с някои от най-великите песни на 20-ти век. Песни, които Шърли Беси обожава и понякога включва в концертните си програми. Песни, които певицата винаги е искала да запише в студио.

Шърли Беси се отправя на лично музикално пътешествие в интерпретирането на любими песни, сред които ‘Englishman In New York’ на Стинг, ‘Wild Is The Wind’ на Нина Симон, ‘Hey Jude’ на Бийтълс (в делукс изданието) и ‘It Was A Very Good Year’, направена популярна от Франк Синатра, за която певицата казва: „На 17 години бях твърде млада, за да изпълнявам тази песен. И на 21, и на 35 години също.. Чаках толкова много години, за да запиша най-накрая ‘It Was A Very Good Year’“.

Музиката в албума обхваща разнообразието в живота и кариерата на Шърли Беси – от забавна и дръзка, през театрална до епична и емоционална. Песента „Macarthur Park“ е сред най-големите предизвикателства в албума за нея. „Записите на тази песен отнеха доста време. Борих се с емоциите си, докато я репетирах, тъй като „Macarthur Park“ винаги ми е въздействала силно. Исках изпълнението ми да предизвика същото вълнение в хората, докато слушат записа“. – разказва Шърли Беси. В албума има и зашеметяваща дуетна версия с Палома Фейт на неостаряващата класика – „Diamonds Are A Girl’s Best Friend“.

Категория: Pop
Компания/Лейбъл: Sony music
Дата на издаване: 24.11.2014
Баркод: 888750354525