Хамбург – Варна, а обратно? – Инга Дьор


Старателно подготвяните планове на комисар Томас Йеромин за пристигането му в България изобщо не предвиждат, че два трупа в един луксозен хамбургски хотел ще предопределят бъдещето му сътрудничество с българските власти. Немската му организираност и претенциозност често се оказват грешен ориентир в българската действителност.
Съвместната работа с българския му колега Иван го отвежда в средите на престъпни групировки, където осъзнава, че трябва по нов начин да дефинира понятието "мафия". Една жена става ключова фигура в разследването, а друга му помага да се справи с предизвикателствата на живота в тази нова и непозната за него страна.
Изминавайки пътя до разкриването на убийствата и осъществяването на своя проект, комисар Томас Йеромин преоткрива отново себе си. Непознатата среда, напрегнатото действие и любовта му помагат по-ясно и определено да очертае своето бъдеще.
А каква роля в действителност играе едно огледало, ще разберете, ако разгърнете страниците на този интересен и увлекателен роман.
Автор Инга Дьор
Издателство Славена
ISBN 9545794917
Година на издаване 2006
Корица Меки корици
Страници 296
Формат 20/13
Език Български