ГРАЖДАНИ НА КОСМОСА (Протичането на Живота от зачатието през смъртта до прераждането) – Бъредин Джоселин

Книгата е подходяща за всички възрасти и професии, особено за педагози и задължително за родители!

Ще можете да разберете душевно и духовно състояние на вашите подрастващи деца, което ще ви даде ключ за вашите взаимоотношения – без болка и напрежение. Ще ви проведе през годините на израстване на децата ви за успешен живот и взаимно разбиране.

„Граждани на космоса“ ни дава ключ за разбирането на протичането на живота, година след година, от зачатието до смъртта, също и ключа за разбирането на планетните сфери, през които преминаваме между смъртта и новото раждане. Надяваме се, че след като веднъж имате ключа, ще проследите пътя на огромните космични и земни човешки богатства, които могат да ни се разкрият.

„Най-големият триумф в космическите победи ще дойде, когато човекът осъзнае, че самият той е същество с тяло, душа и дух. Тази книга представя духовната природа на Зодиака за медитиране и себепознание. Тя е за тези, които желаят да намерят своето място във Вселената и да разберат разумността на прераждането, на повтарящите се земни животи. Много от неразбирателствата между индивиди, групи и народности ще изчезнат, когато човечеството се научи да гледа на всичко не само от една гледна точка, а от дванадесет. Изпълнени с такива мисли и чувства, знаещи, че всяка мисъл, чувство и дело въздействува върху цялото, с желание и радост ще поеме своята отговорност като творец в творческия процес на Космоса.“

Автор Бъредин Джоселин
Издателство Аливго
ISBN 9789548454827
Година на издаване 2011
Корица Мека корица
Страници 240