Градина на желанията – Сара Адисън АлънГрадината на желанията – нежна и омагьосваща, изпълнена с неустоимия чар на сбъднати мечти…

Жените от семейство Уейвърли се славят с необикновените си дарби. Толкова необикновени, че удивляват и дори предизвикват мъничко завист сред хората от градчето Баскъм, Северна Каролина.
Мълви се, че цветята в градината на Уейвърли въздействат на всеки по необичаен начин. И че никой не бива да вкуси плодовете на ябълковото дърво, растящо там.

Сестрите Клеър и Сидни са типични Уейвърли… Но са и толкова различни една от друга. Клеър – наглед спокойна, но имунизирана срещу любовта. Сидни – бунтарка, вечно преследваща неуловимото щастие.
Обединява ги едно – дарбата им да усещат и разбират хората. И двете обаче ще трябва да излекуват раните от миналото, за да намерят път към бъдещето… и към мъжете, които ги обичат.

Омагьосваща и очарователна, "Градина на желанията" представя романтичния свят на магическия реализъм, подправен с топлото дихание на Юга и аромата на цветя.
Автор Сара Адисън Алън
Издателство Ера
ISBN 9789543890330
Година на издаване 2008
Корица Мека
Страници 280
Формат 13.00×20.00