Главоболието или защо са му на човек раменете? – Сергей Бубновски

Главоболието или защо са му на човек раменете?

• Методи за отстраняване на главоболието без таблетки
• Упражнения против атеросклероза
• Болки в рамото. Какво да се прави?

Какво може да е по-лошо от главоболието? Причините за главоболието са голям брой, но малцина знаят, че често те са свързани със слабостта на мускулите от раменния пояс.
В своята нова книга доктор Бубновски обяснява причините за болките в главата и показва изхода от този затворен кръг без употребата на обезболяващи средства. Може ли да се справим с главоболието самостоятелно? Що е мускулна депресия? Как да преодолеем острата болка в главата? До какво може да доведе склерозата на мозъчните съдове?
Автора разказва, как правилно да се изпълняват упражненията, които ще ви избавят от главоболието, а също така от болката в раменете и шията. Как да укрепим психиката си. В края на книгата е поместен „Голям житейски речник“ в който с оригинално, медицинско чувство за хумор се описват случаи на сривове в здравето на хора, игнорирали съветите на автора за път към здравето.
Книгата ще бъде интересна на всеки без изключение и най-вече на този, който не иска да попадне в качеството си на пример в този речник.

Автор: Сергей Бубновски Брой страници: 184
Категория: За дома и семейството; Спорт, хранене и здраве Език: Български
Тегло: 0.180 кг.
Издател: Жануа 98 Баркод: 9789543761500
Дата на издаване: 08.09.2017 ISBN: 9789543761500