Гибелна вълна, кн, 2 – Сага за вода и огън – Дженифър Донъли

Поредица „Сага за вода и огън” е проект на Disney Publishing Worldwide, спечелила (по)читатели из цял свят.Серафина, Нийла, Линг, Ава, Бексерафина, Бека и Астрид, шест русалки от царства, разпръснати по морета и океани, са призовани от водачката на речните вещици да научат невероятна истина: русалките са директни наследнички на могъщите магове, управлявали изчезналата империя Атлантида. Древното зло, унищожило я преди хилядолетия, оживява отново и единствено те могат да го победят. За целта трябва да намерят вълшебните талисмани, принадлежали на великите магове.

Докато ги търсят, Серафина и Нийла откриват в себе си неподозирана смелост и хитрост. Изправят се пред опасност и смърт и преживяват предателство, изненадващо като гибелна вълна.

Поредица „Сага за вода и огън” е проект на Disney Publishing Worldwide, спечелила (по)читатели из цял свят.

За автора

Дженифър Донъли е автор на пет романа. Отраснала е в Ню Йорк, в окръзите Люис и Уестчестър, и е посещавала университета Рочестър, където завършва английска литература и европейска история. Дженифър живее в Хъдсън Вали в Ню Йорк заедно със съпруга си, дъщеря си и три спасителни кучета.

Автор Дженифър Донъли
Издателство Егмонт
Поредица Сага за вода и огън
ISBN 9789542713852
Излиза на 27.04.2015 г.
Година на издаване 2015
Корица мека
Страници 296
Формат 13х20
Език български