Героят – Ронда Бърн

Героят

Във вас има нещо специално. Роден сте, за да бъдете и направите нещо различно от всички останали 7 милиарда души. За вас има определен живот; вашият път чака да поемете по него. „Героят” е посветена на този път.
Дванайсет от най-успелите хора на света днес споделят привидно невъзможния път, който са изминали и разкриват, че човек се ражда с всичко необходимо, за да изживее най-голямата си мечта. Показват ни, че като направим това, ще осъществим своята мисия, ще намерим вечно щастие и буквално ще променим света.
Представете си да съществуваше карта, която да ви показва как да стигнете от положението, в което сте сега, до най-прекрасния, богат, удовлетворяващ и зашеметяващ живот, за който бихте могли да мечтаете. Представете си, че тази карта съдържа всяка стъпка от маршрута към този живот; показва как да осъществите най-голямата си мечта, как да преодолеете препятствията, как да се справяте с предизвикателствата и неблагоприятните обстоятелства. Разкрива ви, че притежавате всички огромни способности и силни качества, нужни да постигнете победа в одисеята, в която сте предприели.
Книгата, която държите в ръцете си, е точно такава карта. Това е картата за вашия живот; карта на пътя към величието.
Това е причината, поради която сте тук, на планетата Земя.

Автор: Ронда Бърн Брой страници: 240
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.750 кг.
Издател: Изток-Запад Баркод: 9786191525553
Дата на издаване: 01.12.2014 ISBN: 9786191525553