Футболни съпруги – Кейти Прайс

Футболни съпруги

Книгата Футболни съпруги е За живота на звездите.

Топмоделът и любимката на цяла Англия – Ейнджъл, изглежда, е на върха на щастието. Омъжена е за голямата си любовфутболиста Кал, и е родила от него прекрасна дъщеря. Ейнджъл има всичко, за което една жена може да мечтае. Под повърхността обаче младата майка се бори с обърканите си чувства, породени от дълбока следродилна депресия. Трансферът на Кал в „Милан” усложнява отношенията между съпрузите. Когато заминава да живее в Италия, Ейнджъл отказва да се вмести в лъскавия образ на облечена по последна мода футболна съпруга, чиято единствена роля е да краси мъжа до себе си. Трудната адаптация към новата среда става причина тя и Кал да се отчуждят още повече.

Когато футболистът среща своя бивша приятелка, се оказва, че тръпката между тях не е угаснала. Ейнджъл се бори да спаси брака си, но в живота й се появява друг мъж, готов да й даде всичко, от което тя се нуждае. В каква посока ще се наклонят везните за избора на Ейнджъл?..

Дотук историята би звучала тривиално, но само ако Джордан се беше задоволила с постигнатото. Вече под името Кейти Прайс тя се впуска в редица успешни начинания, които й носят славата на голяма знаменитост. Известният модел от мъжките списания опровергава мнението, че красивите жени са лоши бизнес дами. Кейти Прайс успява да натрупа внушително състояние, което се оценява на 40 милиона британски лири. Освен че се изявява като певица и участва в най-популярните реалити програми, тя има собствени модни линии. Наред с всичко това Кейти списва колонка със съвети за няколко лайфстайл списания и е авторка на автобиографични книги и романи, оглавили класациите за бестселъри във Великобритания. През 2004 г. излиза първата автобиография на Кейти Прайс – „Да бъдеш Джордан”. За една година от книгата са продадени над 1 милион екземпляра. Две години по-късно е публикувана „Джордан: Ново начало”, в която Кейти разкрива подробности около връзката си с Питър Андре, а третата й автобиографична книга отново бележи рекордни продажби. Тя е автор и на друга детска поредица – „Красивите понита”. В сътрудничество с писателката Ребека Фарнуърт амбициозната красавица написва първия си роман, който носи заглавието „Ейнджъл”. Историята разказва как младо момиче изгражда успешна кариера като фотомодел, но плаща висока цена за славата си. През първата седмица след излизането на пазара от „Ейнджъл” са продадени забележителните 300 000 екземпляра. През 2007 г. следва също толкова успешният роман „Кристъл”. Противно на реакциите на скептично настроените и не особено въодушевени литературни критици, книгите на „лошото момиче на Великобритания” печелят все повече почитатели. Третият роман на Кейти Прайс – „Футболни съпруги“, който представлява своеобразно продължение на „Ейнджъл”, се нарежда сред най-продаваните книги за 2008 г.

Автор: Кейти Прайс Брой страници: 320
Категория: Художествена литература; Романтични романи Език: Български
Тегло: 0.303 кг.
Издател: Хермес Баркод: 9789542609483
Дата на издаване: 11.02.2011 ISBN: 9789542609483