FUCKING Берлин. Историята на една студентка и проститутка – Соня Роси

FUCKING Берлин. Историята на една студентка и проститутка

Младо и хубаво момиче пристига в големия град, за да осъществи мечтата си – да получи добро образование и да постигне успех в живота.
Но мечтата й си има цена – налага се да я плати с тялото си. Откровено и без заобиколки авторката разказва как безпаричието я кара да превъзмогне задръжките си и да направи многото малки крачки, които делят амбициозната абитуриентка от проститутката, като всичко започва от разголване пред камера на еротичен чат и завършва в масажни салони и публични домове. Какво е всекидневието на момичетата, които задоволяват всевъзможни сексуални фантазии, какви хора са клиентите им, има ли измъкване от тази винаги "временна" професия? Соня Роси не премълчава нищо без да губи чувство за хумор.
Fucking Берлин – дори заглавието, което авторката избира, ни показва, че това не е поредната мелодраматична история, обилно сиропирана със сълзи и самосъжаление. Напротив, тя рисува една друга, но определено по-достоверна картина: бизнес като много други, в които има конкуренция, секс за пари и борба за оцеляване, но също така приятелство и неподправени човешки взаимоотношения, включително между момичетата и техните клиенти.
Fucking Берлин се превърна в абсолютен бетселър в Германия за 2008г., като само три месеца тиражите на книгата надминаха 200 000 бройки.

Автор: Соня Роси Брой страници: 346
Категория: Българска литература; Проза Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Augusta Publishing Баркод: 9789549238617
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789549238617