Фрeнски език – първите думи – картинен речник – Георги Каитин, Марин Загорчев

Фрeнски език – първите думи – картинен речник

Преди да започнат да съставят правилни изречения на френски децата трябва да разполагат с определен лексикален запас. Картинният речник съдържа най-употребяваните думи във френския език и е съставен по начин, който прави овладяването им забавно и приятно. Може да бъде използван както с помощта на родител или учител, така и самостоятелно.
В този речник най-употребяваните думи във френския език са представени тематично, а не по азбучен ред. Така детското внимание се привлича много по-лесно, а запаметяването е по-трайно и надеждно. Думите са обособени в 23 теми. В началото на повечето от тях има въвеждащи илюстрации, които провокират детското въображение. Освен предметите от обкръжаващия ги свят тук децата ще научат думите, изразяващи основните действия, цветове, числа, професии, противоположности, дните на седмицата и месеците.
Речникът може да се използва с помощта на родител, учител или самостоятелно. Под всяка френска дума е дадено нейното произношение с български букви, а отдолу – преводът. Надсрочното "н" означава носовите гласни във френския, които не се срещат в българския.

Автор: Георги Каитин; Марин Загорчев Брой страници: 78
Категория: Самоучители, разговорници, речници; Френски език Език: Български
Тегло: 0.230 кг.
Издател: Skyprint Баркод: 9789543900640
Дата на издаване: 2010 г. ISBN: 9789543900640