Флорънс Сковъл Шин – Сборник произведения – Флорънс Сковъл Шин

Флорънс Сковъл Шин – Сборник произведения

Сборникът включва следните книги на Флорънс Сковъл Шин: "Играта на живота и как да я играем", "Твоята дума е твоята магическа пръчица", "Тайната врата към успеха" и "Силата на изречената дума".

Повечето хора смятат живота за борба, но той не е борба, а игра. И то игра, която не можеш да играеш успешно, ако не познаваш духовните закони. Никой не може да ти даде това, което сам даваш на себе си. Никой не може да те лиши от това, от което сам се лишаваш. Играта на живота е като пасианс – промениш ли себе си, всичко се променя. Твоят свят е свят на кристализирали мисли и думи. Рано или късно ще береш плодовете им. Няма да влезеш в царството на изобилието, ако оплакваш съдбата си. Божият дар за човека е власт: сила и власт над цялото творение, над ума, тялото и делата. За да си служиш с божията сила, трябва да й дадеш предимство. В момента, в който поискаш нещо, безграничният разум знае как да изпълни молбата ти. Ролята на човека е да се радва и да благодари, да действа според вярата си.

"Всичко, което преследвам сега, преследва мен. Сега в ума, тялото и делата ми действа божествена сила, независимо дали я виждам или не."
Флорънс Сковъл Шин

Автор: Флорънс Сковъл Шин Брой страници: 352
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.370 кг.
Издател: Кибеа Баркод: 9789544746094
Дата на издаване: 2013 г. ISBN: 9789544746094