Философията на йога – Геше Майкъл Роуч, Кристи Макнали

Йога Сутра е върховният източник на цялата йога. Тайните за това как всъщност йога действа, за да ни направи наистина пълноценни, са разкрити във "Философията на йога" чрез разказа за пътя на тези ценни учения от техния дом в Индия до Тибет преди повече от хиляда години. Авторите на книгата са прекарали много години в тибетски манастири, обучавани са от някои от последните велики лами на Стария Тибет да четат и прилагат на практика оригиналните древни ръкописи за йога и за това как тя дава резултат.

Геше Майкъл Роуч е един от основателите на Andin International Diamond Corporation – компания, която е започнала от нулата и е достигнала годишни продажби от 200 милиона долара, наскоро купена от Уорън Бъфет, вторият най-богат човек в Америка. Майкъл Роуч е автор на книгите „Шлифоващият диаманти”, ”Кармичен Мениджмънт”, „Градината”.

Кристи Макнали е преводач и преподавател по древни тибетски и санскритски текстове. Завършила е Нюйоркския университет и е обучавана в тибетски манастири в Непал и Индия.

Автор Геше Майкъл Роуч, Кристи Макнали
Издателство Жануа 98
ISBN 9789543760794
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 384
Формат 130×200 мм
Език Български