ФЕНОМЕНАЛНА –

ФЕНОМЕНАЛНА

Един от най-дългоочакваните албуми на музикална компания “Пайнер” за 2014 г. вече е на музикалния пазар. “Феноменална” събира хитовете на Анелия, като албумът бе официално представен пред публика на 29 ноември на големия самостоятелен концерт на изпълнителката.
“Не мога да губя” – актуалният хит на певицата е песента под номер 1 в селекцията. “Аз и ти” по музика на Велислав Драганински намира заслужено място, както и хитът от Оцко “Да ти викна ли такси”.
Голяма част от песните, които намират място в албума, са дело на Николай Пашев, като сред тях са “Твоя съм”, “Искам те, полудявам”, “Яко ми действаш”, “Виж ме сега”, “Предадох те”. Не липсват и дуетните изпълнения, като феновете ще се радват на “Феноменална” в дует с Гъмзата. “Няма да съм друга” с Преслава и “Не исках да те нараня” с Илиян също са част от хитовете. Песента, която покори и България, и Гърция и изпята от триото Анелия, Giorgos Gisasemis и The Rook присъства в двете си версии – на български и гръцки, съответно “Изведнъж” и “Ksafnika”.

Категория: Българска музика; Поп-фолк
Компания/Лейбъл: Payner music
Дата на издаване: 2015 г.
Баркод: 3800725025589