Факторът "Динена кора". Ръководство за водене на преговори и печелене на битки – Гюнтер Бейер

Факторът "Динена кора". Ръководство за водене на преговори и печелене на битки

Позитивното мислене е нещо прекрасно, но да се разчита на него, когато сме подложени на мръсни номера, е наивно. По този начин доброволно се превръщаме в жертви на хитри и безскрупулни хора. Нещо повече, наивността не само не уми/юстивява никого, а действа като магнит за всеки, който иска да ни преметне по някакъв начин: роднини, колеги, бизнес партньори, търговци, политици и други. Ала не само добродушието ни е причина да ни подлагат динени кори. Чрез склонността си към жертвоготовност и понижената си самооценка ние всъщност отправяме послание към света, че не си струва да се съобразяват и церемонят с нас.

Факторът „Динена кора" е за всеки, който не смята, че да бъдеш жертва е достоен избор. Книгата съдържа безценни практически съвети и реални примери от живота и бизнеса, както и един специален бонус: китайски хитрости и тактики. Както знаем, древните китайци са били опитни стратези и в преговорите, и във военните действия (според интересите си).

Ако искате да сте подготвен и никога повече да не се ядосвате със закъснение какво е трябвало да кажете и как е трябвало да постъпите, ако искате да водите успешни преговори и да отстоявате интересите си – Факторът „Динена кора" е вашата книга!

Гюнтер Бейер е психолог и бизнес-треньор на топ-мениджъри в областта на продажбите, рекламата и управлението. Има няколко консултантски фирми (Oie Веуег – Seminare, Institut fur Creatives Lernenq Gunther Beyer,Sales & Strategy Concept). Автор е на 25 книги в областта на практическата психология. Той е високо ценен консултант, до чиито услуги прибягват големи корпорации преди сключване на сделки за милиони. Известността му отдавна е прехвърлила границите на Европа: по време на процеса срещу Майкъл Джексън, бащата на певеца го ангажира като съветник. Неговият стил е директен, провокативен и прагматичен.

"Моята наивност ми струваше купища пари."
Щефи Граф, тенисистка

Автор: Гюнтер Бейер Брой страници: 200
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Augusta Publishing Баркод: 9789549238631
Дата на издаване: 2009 г. ISBN: 9789549238631