Еуфория – Силвия Дей

4.7
(3)

Еуфория

Силвия Дей поднася неустоима доза еуфория на верните си читатели с втората част от дуологията Afterburn/Aftershock.

Младата и амбициозна красавица Джия Роси и безмилостният бизнесмен Джаксън Рътлидж подновяват своята пламенна връзка въпреки различията си в личен и служебен план. Дали любовта им ще се окаже достатъчна, за да ги превъзмогнат?
Става ли въпрос за игри, Джаксън Рътлидж е ненадминат стратег. Срещаше се с едни от най-влиятелните политически фигури в столицата и в същото време някак намираше как да спъва развитието на кариерата ми. Но той не знаеше, че когато правилата не ми допадат, аз ги загърбвам и създавам свои. Нямаше да му позволя да се измъкне лесно. В никакъв случай.
Обичах Джакс толкова, че ми беше невъзможно да си тръгна просто така, дори да е за мое добро. Той самият ме обичаше до такава степен, че не допускаше друг вариант, освен да си тръгне. Не вярваше, че мога да плувам сред акулите. За мен бе удоволствие да му покажа, че вече съм се гмурнала…

Силвия Дей e автор №1 на New York Times и международен автор на бестселъри с повече от 20 романа, отличени с престижни награди и издадени в над 40 страни. Тя е бестселър автор №1 в 28 държави, а книгите й се издават в милионни тиражи.

Автор: Силвия Дей Брой страници: 144
Категория: Художествена литература; Романтични романи; Еротика Език: Български
Тегло: 0.180 кг.
Издател: СофтПрес Баркод: 9786191514076
Дата на издаване: 22.11.2017 ISBN: 9786191514076

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 3

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.