Ефективни промоции – Незабавен успех – СофтПРЕС Брадли Дж. Шугарс

Ускорете развитието на бизнеса си с… Ефективни ПРОМОЦИИ НЕЗАБАВЕН УСПЕХ

Реални резултати. Веднага!
– Изгответе изумителни реклами и брилянтни брошури
– Създайте база от данни с клиенти и ги атакувайте по подходящ начин
– Завоювайте нови пазари и вижте как бизнесът ви се разраства

Накарайте хората да говорят за бизнеса ви само добро!

Когато става дума за привличане на клиенти, единствената разлика между вашата компания, IBM, Shell и McDonald"s е страхотното промоциране. Но какво да правите, ако не разполагате с милиони за сложни PR и рекламни кампании? Няма проблем. Един човек, спечелил милионите си съвсем сам, експерт в бизнеса, Брад Шугарс, ви помага да създадете завладяващи прес бюлетини, страхотни реклами, неустоими промоции на самото място на продажбата и други промоционални инструменти, които да накарат клиентите да се тълпят при вас.

– Идентифицирайте и достигнете до целевия си пазар
– Използвайте медиите във ваша полза
– Привлечете групи със специфични интереси
– Създайте хващащи окото материали, които ви помагат да изпъкнете и да бъдете запомнени

Почерпете концентрирани знания и най-добри практики в 200 страници. Променете бизнеса и живота си за няколко часа с поредицата Незабавен успех!

За кого е тази книга: Книгата е предназначена за всички, които биха желали да промоцират своята дейност, стока и услуга – собственици на среден и дребен бизнес, предприемачи, мениджъри от всички нива, както и за студенти от икономически специалности.

За автора: Световноизвестният бизнес инструктор Брадли Шугарс и неговата консултантска компания Action International са изготвили над 500 бизнес стратегии и системи чрез своите 1000 офиса на 6 континента. Заради безспорните успехи на своите клиенти са обявени за консултантска фирма №1 в света. Брад е автор на над 10 книги, в които споделя своя опит и най-добри практики за незабавен успех.

  • Корица:Мека
  • Брой страници:200
  • Баркод:9789546854513
  • ISBN:9789546854513
  • Жанрове:Маркетинг, Мениджмънт, Интернет бизнес
  • Тегло:1 kg