Един гений не стига – П. Г. Удхаус

Един роман от майстора на английския хумор никога не стига… Но ако прибавим и здравословен брой разкази – нужните дози смях и забавление са гарантирани!

Изпробвано лекарство срещу отчаянието и тъгата!

Нови забавления с произведенията на най-добрия английски хуморист:

Романът „Нюйоркски гении”:

Какво трябва да направи един мъж, за да сложи край на ергенския си живот?

Това е труден въпрос за Джордж Финч – вятърничав младеж и вероятно най-лошия художник, съществувал някога на земята. А положението става направо безнадеждно, когато съперникът в любовта се ползва с благоволението на бъдещата тъща.

Дали все пак Джордж ще намери начин да спечели любовната надпревара? Нищо не е невъзможно, когато на помощ се притичват старомоден иконом, крадлива камериерка, полицай с афинитет към поезията и съпруг под чехъл…

Втората част на тази книга съдържа сборника „Цяр за всичко”. В него са включени разказите „Чул-недочул”, „Изпитани и проверени” и „Уроци по плуване”, които ще накарат читателят да забрави за апатията и досадата от ежедневието. Последното допълнение в тази блестяща колекция от смях е повестта „Сали казва „Добро утро”. В нея Бил Банистър се влюбва от пръв поглед в д-р Сали Смит. За нещастие съществува малка пречка – сегашната приятелка на Бил, бившата актриса и „серийна” младоженка Лоти. Добронамерената намеса на негов стар приятел и бивш съпруг на Лоти само влошава нещата. А единственото лекарство за последвалите недоразумения е невероятното остроумие на П. Г. Удхаус!

  • Корица:Мека
  • Брой страници:472
  • Баркод:9789543890446
  • ISBN:9789543890446
  • Каталожен номер:46998
  • Жанрове:Хумористични романи