Джордж Клуни – Неофициална биография – Дан Уайтхед

Джордж Клуни – Неофициална биография

Необикновената история на успеха на Джордж Клуни е изпълнена с обрати, като много от неговите филми. В тази история се разказва за решителност и слава, върхове и провали. Най-забележителното в кариерата на Клуни е фактът, че той постига успехи, без да прави компромиси, следвайки собствените си принципи!

Роден и израстнал в семейство с дълбоки корени в шоу бизнеса, Джордж не храни илюзията, че животът в светлината на прожекторите е лесен. Той от дете е свидетел на тежката работа и разочарованията, съпътстващи актьорската професия… Собственият му път към върха минава през периоди на крайна бедност, когато е принуден да живее в килер, в очакване на големия пробив.

Успехът спохожда Клуни в един сравнително късен етап от кариерата му (той очаква своя шанс близо 10 години). Благодарение на това славата го заварва като зрял и трезвомислещ човек, готов да се посвети на киното, без да забравя корените си…

Джордж е изключително лоялен син и приятел, запален оратор, който се отдава напълно на каузите, в които вярва, заклет ерген с изтънчен вкус към жени от висшето общество и роден джентълмен. Той притежава фино чувство за хумор, добро възпитание и южняшки чар, който го нарежда сред най-обаятелните звезди на Холивуд!

Неговата кариера преминава през телевизионни сериали, провалени мегапроекти, касови хитове и още много, много неща… За които ще научите от тази книга!

Автор: Дан Уайтхед Брой страници: 100
Категория: Автобиографии и биографии; Хоби и свободно време Език: Български
Тегло: 0.130 кг.
Издател: Сиела Баркод: 9789546497970
Дата на издаване: 2005 г. ISBN: 9789546497970