Джордж и Големият взрив – Луси Хокинг, Стивън Хокинг

Джордж и Големият взрив

Историята ни започва преди 13,7 милиарда години…

Пътувайте през Вселената с Джордж и открийте…как да карате лунен ровър, какво да правите, когато предприемате пътешествие до Андромеда и какво се е случило само части от секундата след ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ.
Книгата е пълна с много истински факти за Вселената и Космоса благодарение на Луси Хокинг и Стивън Хокинг.
Междугалактически научен шедьовър!

ВРЪЩАНЕ ДО НАЧАЛОТО НА ВРЕМЕТО

На път е да бъде осъществен един от най-големите научни експерименти на всички времена – и Джордж и Ани са заели места на първия ред! Ерик, таткото учен на Ани, се отправя към Големия адронен колайдър, за да изследва най-ранните мигове на Вселената – Големия взрив. Той е въоръжен със своя верен суперкомпютър Космос и сякаш нищо не може да се обърка…докато Джордж и Ани не разкриват пъклен заговор за разрушаването на експеримента!
Сега Джордж е въвлечен в ужасяващо приключение – насред далечна галактика и в квантовия свят, – докато двамата с Ани се надпреварват с времето, за да надхитрят страшна група, поставила си за цел унищожаването на науката…

Тази невероятна приключенска история включва и някои от НАЙ-НОВИТЕ научни теории за пътуването във времето и Големия взрив, както и специални есета от някои от водещите учени в света!

ПЛЮС – цветни снимки на истински гледки от Космоса!

Автор: Луси Хокинг; Стивън Хокинг Брой страници: 320
Категория: Художествена литература; Наука и научно-популярна литература; Детска литература ; Литература за деца и юноши; Приключенски романи Език: Български
Тегло: 0.300 кг.
Издател: Сиела Баркод: 9789542812128
Дата на издаване: 2013 г. ISBN: 9789542812128