Джордж и Големият взрив – -20%

Историята ни започва преди 13,7 милиарда години…

Пътувайте през Вселената с Джордж и открийте…как да карате лунен ровър, какво да правите, когато предприемате пътешествие до Андромеда и какво се е случило само части от секундата след ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ.
Книгата е пълна с много истински факти за Вселената и Космоса благодарение на Луси Хокинг и Стивън Хокинг.
Междугалактически научен шедьовър!

ВРЪЩАНЕ ДО НАЧАЛОТО НА ВРЕМЕТО

На път е да бъде осъществен един от най-големите научни експерименти на всички времена – и Джордж и Ани са заели места на първия ред! Ерик, таткото учен на Ани, се отправя към Големия адронен колайдър, за да изследва най-ранните мигове на Вселената – Големия взрив. Той е въоръжен със своя верен суперкомпютър Космос и сякаш нищо не може да се обърка…докато Джордж и Ани не разкриват пъклен заговор за разрушаването на експеримента!
Сега Джордж е въвлечен в ужасяващо приключение – насред далечна галактика и в квантовия свят, – докато двамата с Ани се надпреварват с времето, за да надхитрят страшна група, поставила си за цел унищожаването на науката…

Тази невероятна приключенска история включва и някои от НАЙ-НОВИТЕ научни теории за пътуването във времето и Големия взрив, както и специални есета от някои от водещите учени в света!

ПЛЮС – цветни снимки на истински гледки от Космоса!

Автор Луси и Стивън Хокинг
Издателство СИЕЛА
ISBN 9789542812128
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 250
Формат 130×200 мм
Език Български