Двор от мъгла и ярост: кн.2 Двор от рози и бодли – Сара Дж.Маас

Двор от мъгла и ярост: кн.2 Двор от рози и бодли

Доброто. Аз не носех добро в себе си. Не носех нищо, а душата ми, вечната ми душа, беше прокълната..
Фейра оцеля от хватката на Амаранта и се завърна в Двора на пролетта, но трябваше да плати висока цена. Въпреки че вече притежава силите на Върховен елф, сърцето й остава човешко и не може да забрави ужасяващите дела, които е извършила, за да спаси народа на Тамлин. Не е забравила и за сделката си с Рисанд, Великия господар на страховития Двор на нощта. Но докато се опитва да се пребори с мрачната плетеница от политика, страст и заслепяваща сила, заплашваща да я погълне, по-грандиозно зло се задава и тя може да се окаже ключът към неговото спиране. Само ако можеше да впрегне опустошителните си дарби, да излекува наранената си душа и да реши как иска да изгради както своето бъдеще, така и това на този разделен на две свят…

Вълнуваща, увличаща нова поредица от авторката на бестселъри на „Ню Йорк Таймс“ Сара Дж. Маас, съчетаваща любимата на поколения приказка за Красавицата и Звяра и вечното увлечение по вълшебството и магията.

Сара Дж. Маас живее в Южна Каролина. Обожава приказките и балета, пие прекалено много кафе и е фен на популярните телевизионни програми. Когато не е заета с това да пише фентъзи романи за тийнейджъри.

Автор: Сара Дж.Маас Брой страници: 720
Категория: Художествена литература; Романтични романи; Фантастика и фентъзи; Луксозни издания Език: Български
Тегло: 0.750 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542720959
Дата на издаване: 08.09.2017 ISBN: 9789542720959