Душата на парите – Лин Туист

Душата на парите

"Това е точната книга в точния момент. На всеки, които иска да преобрази своя живот и света, аз давам своята най-висока препоръка за тази книга"
Дипак Чопра

Тази завладяваща и фундаментално освобождаваща книга ни показва, че изследването на нашето поведение спрямо парите – тяхното печелене, харчене, даване – може да внесе изненадващи прозрения в нашия живот, ценности и същността на благоденствието.
Чрез лични истории и практически съвети, световната активистка Лин Туист ни показва как можем да заменим чувствата на недостиг, вина и тежест с преживявания на задоволство, свобода и успех. Туист се ангажира с един честен и критичен поглед върху изключителната власт, която парите имат върху нашия живот и тяхното силно и често разрушително влияние върху нашия собствен образ и взаимоотношения. В консуматорското общество, което величае рекламирането, продажбите и ненаситния апетит са повече като критерии за собствената ни стойност.
Душата на парите ни подканва да се върнем назад, да изследваме нашата връзка с парите, да преценим нашата връзка със същинските човешки ценности и да променим тази връзка и правейки го, да преобразим своя живот.

Автор: Лин Туист Брой страници: 256
Категория: Икономика и мениджмънт Език: Български
Тегло: 0.270 кг.
Издател: Анхира Баркод: 9789549882995
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789549882995