Думите, които работят – д-р Франк Лунц

Думите, които работят

Бестселър на New York Times!

"Думите, които работят" – Актуализирана със седем нови думи , които работят.

…Важно е не какво казваш, а какво чуват хората!…

Защо някои хора успяват да намерят работа благодарение не на друго, а на думите си? Защо други дори не допускат проблемите да се появят, и ако все пак възникнат – се справят с лекота с тях? Какво стои зад побеждаващите слогани – и зад грубите политически грешки, вещаещи края на кариерата на някои политици? Защо някои реклами веднага ни пленяват, а други предизвикват единствено досада? Защо някои речи срещат отзвук и се помнят, докато други са обречени на забрава още преди да се произнесат?

В „Думите, които работят“ д-р Франк Лунц, архитект на езика и гуру по въпросите на общественото мнение, не само повдига завесата, за да видим как се създава ефективен език, но и споделя безценните си прозрения: как да намерим и използваме точните думи, за да получим онова, което искаме. Независимо дали вашата цел е да увеличите продажбите на компанията, да спечелите политически пост, да вдъхновите служителите си или да получите повишението, което заслужавате, авторът ви запознава с феномена на преобразуването на обикновените думи в ефективен арсенал във войната на възприятието, която всички водим всеки ден.
Човекът, помогнал в комуникацията на десетки компании от списъка на „Форчън“, казва: думите могат да бъдат и действително означават разликата между успех и провал. Всички отстъпваме пред силата на езика – независимо дали го съзнаваме, или не.

Точните думи могат да направят всяко ваше начинание успешно.

Автор: д-р Франк Лунц Брой страници: 464
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения; Луксозни издания Език: Български
Тегло: 0.750 кг.
Издател: Изток-Запад Баркод: 9786191524556
Дата на издаване: 26.06.2014 ISBN: 9786191524556