Друнвало: Четириизмерната промяна – Друнвало МелхизедекСкъпи приятели,
Вече три години общуваме активно с Друнвало. През това време България бе посетена на два пъти от негова ученичка – Морийн, която активира Меркаба полето при над 100 човека.
В началото на април т.г.(2008 г.) настъпи и най-вълнуващият момент – авторът на "Древната тайна на Цветето на Живота" дойде у нас, за да улесни активирането на свещеното сърдечно пространство.
Често си задавах въпроса защо той бе отклонил поканата за семинари в толкова известни държави и предпочете да проведе "Земя – Небе – Сърце" точно в България. Вярно е, че в книгата си "Да живееш в сърцето" на няколко пъти споменава нашата страна, и все пак… Отговорите дойдоха по-късно.
В един от разговорите ни Друнвало спомена, че за това са настоявали неговите ангели. Посланието е било толкова силно, че не му оставало нищо друго, освен да даде съгласието си за организилане на семинара…
Здравко Георгиев (из предговора към книгата)
" Вие сте синовете и дъщерите на Този, който е създал Всичко, и това никога няма да се промени. Понякога го забравяме, сега отново си го спомняме, защото воалът е вдигнат завинаги…"
Друнвало
Друнвало Мелхизедек е физик по образование, член на езотеричния орден на Мелхизедек (вселенско съзнание). След дипломирането си през 1970 г. заминава за Виетнам. След завръщането си се уединява в планините. По-късно се премества в Канада близо до езерото Котенай. Изучава медитация при индуски учител.

Информация за Друнвало, за книгите и за учението му, ще намерите например на:
http://www.drunvalo.net
Информация на български ще намерите на:
http://masteryschool.eu
Автор Друнвало Мелхизедек
Издателство Гуторанов
ISBN 9789545072109
Година на издаване 2008
Корица Мека корица
Страници 188