Дора Изследователката: Животните – Nickelodeon

Дора Изследователката: Животните

Поредица книжки с картинки с любимката на децата от детската градина!

Дора Изследователката много обича животните и тази великолепно илюстрирана книжка го доказва. Ще й помогнете ли да научи имената на всички животни? Както знаете, нейният братовчед Диего разбира езика на животните и се грижи за тях, когато изпаднат в беда. Зайче, бухалче, сърничка, калинка…

Книжката е подходяща за будни малчугани, които нямат търпение да опознаят света!

Съпроводена с куп лъскави стикери!

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години.
Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце.
Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност.

Автор: Nickelodeon Брой страници: 32
Категория: Детска литература ; Образователни книги Език: Български
Тегло: 0.120 кг.
Издател: Колибри Баркод: 9786191508037
Дата на издаване: 04.07.2016 ISBN: 9786191508037