Дора Изследователката: Коледна фиеста + стикери – Nickelodeon

Дора Изследователката: Коледна фиеста + стикери

Коледна книжка "Дора Изследователката: Коледна фиеста" с над 100 стикера.

Вие знаете ли къде се окачва коледният чорап? А знаете ли, че снежните топки са страхотни за игра?…

Наближава Коледа и Дора трябва да се подготви за големия празник. Но първо ще опита от горещия шоколад, който се оказва много вкусен! Малката изследователка знае, че Коледа е време за раздаване на обич, е, и за размяна на подаръци, разбира се! Затова тя ще посети своите приятели с любимата си шейна, а после ще празнуват заедно! Тази гигантска книжка за оцветяване си има дръжка, съдържа красиви стикери и е заредена с чудно коледно настроение. Предизвикайте въображението на малките палавници, направете им подарък, който никога няма да забравят!

Проектът на MTV и техния специализиран канал „Никелодеон“ е най-популярната и обичана детска поредица в света за последните години. Сериалът „Дора Изследователката“ постига феноменален успех първо в САЩ и Канада, сдобива се с шест номинации и една награда „Еми“. В България хитовото анимационно филмче се излъчва от 3 години. Съдържанието на книжките се основава на едноименната телевизионна поредица. В света до момента са издадени над 500 заглавия. Прелестното момиченце неусетно се превърна в абсолютен фаворит на детската публика от всички кътчета на планетата. Приключенията на Дора стимулират въображението на малките палавници и ги забавляват от сърце. Всички книжки за находчивата изследователка са отлично илюстрирани, текстът е добре балансиран, лек и закачлив. Историите провокират малките читатели да решават съобразени с възрастта им логически и математически задачи, възпитават вкус към изкуството, улесняват процеса на учене на чужд език, поощряват редовната физическа активност. Случките са забавни и скроени така, че да ангажират активно вниманието на дечицата и да ги учат на нови неща по най-ненатрапчив начин. Идеята на създателите печели адмирации и заради ведрия, хуманистичен дух на поредицата – историите са лишени от насилие, главната героиня е дружелюбно, мило и жизнелюбиво момиче, освен това и най-щурите ситуации се развиват така, че да внушат на децата ценности, които нямат давност.

Автор: Nickelodeon Брой страници: 24
Категория: Детска литература ; Занимателни и рисувателни книги; Коледни предложения; Образователни книги Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Колибри Баркод: 9786191502615
Дата на издаване: 13.11.2014 ISBN: 9786191502615