Договорът в строителството и сделките с недвижими имоти 2012 – Захари Торманов

Договорът в строителството и сделките с недвижими имоти 2012

В тази книга са поместени примерни образци на договорите, които се сключват от участниците в строително-инвестиционния процес в неговата цялост и логическа последователност.
Строителството е обхванато изцяло, започвайки от договорите, с които се придобива собствеността или право на строеж върху парцел, преминавайки през договорите за проектиране, за строителен надзор, за строителство и завършвайки с предварителните и окончателни договори, чрез които се реализира на пазара построеното. Разгледани са и някои договори, които имат връзка с реализацията или ползването на недвижимите имоти, като например договорите за посредничество при сделки с недвижими имоти и договорът за управление на недвижим имот.
Както и другите книги от същия автор – „Договорът – практическо ръководство за търговски и граждански договори” и „Едноличен търговец”, които се радват на голям читателски интерес, и това издание се отличава със своята практическа насоченост, достъпен и разбираем език и стил, удобство при ползване.

Автор: Захари Торманов Брой страници: 200
Категория: Правна литература Език: Български
Тегло: 0.250 кг.
Издател: Сиби Баркод: 9789547307599
Дата на издаване: 2012 г. ISBN: 9789547307599