Диагностика на кармата : Втора серия, книга 4 : Опит в оцеляването – С.Н.Лазарев

Диагностика на кармата : Втора серия, книга 4 : Опит в оцеляването

Макар и на тема, интересна за мнозина днес, книгата пред вас е различна – в нея се дава оригинална концепция за разбиране на законите на духовния свят, който управлява материалния, и анализ на възможностите за навлизане в света на биоенергетиката.
Главната цел на книгата е да се разберат законите на външния и вътрешния свят на човека, да се разкрият и изучат механизмите, които ги управляват, а също така да се покажат правилата за навлизане в биоенергетиката, тъй като усъвършенстването на човек трябва да започва с осмисляне на света, с разбиране на законите му и с осъзнаването на себе си като частица от единната система на мирозданието.

„Аз съм изследовател, работата ми върви на етапи. Отначало трябваше да реша проблемите за оздравяването на тялото. Разбрах как са свързани всички болести, разбрах, че всички болести произлизат от духа. Човек с несъвършен мироглед е обречен на физически заболявания. След това разбрах, че несъвършенството на духа е свързано с несъвършенство на душата. Ако човек емоционално е неправилно ориентиран, той ще има проблеми.
Затова първите ми книги са книги за болни. В първата серия на «Диагностика на кармата» се разказва как да се преодолее болестта, как човек да стане здрав.
Следващата серия, "Човекът на бъдещето", е от книги за здрави хора. Информацията в тях обяснява не само как да станем здрави, но и как да направим от себе си хармонични хора.
А третият етап, втората серия на «Диагностика на кармата» под надслов «Опит в оцеляването», вече съдържа препоръки как да се почувстваме щастливи.
Когато човек е здрав, когато всичко си има и съдбата му е наред, той си задава въпроса: "Какво отсега нататък?" Нататък трябва да стане истински щастлив. А това ще успеем да постигнем само когато надмогнем другото щастие – излъчваното от здравото ни тяло, от здравата ни съдба и от положителните емоции. Което означава да се издигнем над всичко човешко.”
С. Н. Лазарев

Автор: С.Н.Лазарев Брой страници: 284
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.260 кг.
Издател: Инфо Дар Баркод: 9783941622616
Дата на издаване: 18.05.2012 ISBN: 9783941622616