Да поемеш риска: кн.1 Любов под прикритие – Лори Фостър

Да поемеш риска: кн.1 Любов под прикритие

"Книги за любов. Без предразсъдъци.

Детектив Логън Риск минава под прикритие, за да намери Пепър Йетс, потенциална връзка към неразкритото убийство на най-добрия му приятел. Той се заклева да я спечели като сътрудник на всяка цена. Но неуловимата й красота е по-подозрителна и далеч по-опасна, отколкото очаква. А последното, от което Логън се нуждае, е да започне да се грижи за нея…

Пепър от години се крие от корумпирания собственик на клуб, който е готов на всичко, за да я накара на мълчи. Тя не може да се довери на никого, дори и на красивия ""строителен работник"", който се премества в съседство. Напрежението между тях е безспорно. Но дали, отдавайки се на страстта, ще спечели безопасността, която желае. Или чувствата й към Логън ще направят и двама им мишени на убиец?

Лори Фостър е бестселър автор на Waldenbooks, Borders, USA Today, Publisher’s Weekly и New York Times. Писателката вярва, че човек трябва да помага на общността, колкото се може повече, и организира специални конкурси в съдружие с издателства, чрез които помага на много млади автори да пробият. "

Автор: Лори Фостър Брой страници: 424
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри; Романтични романи; Еротика Език: Български
Тегло: 0.350 кг.
Издател: Егмонт Баркод: 9789542712466
Дата на издаване: 26.06.2014 ISBN: 9789542712466