Да изкушиш съдбата: кн.2 Макгрегър – Нора Робъртс

Да изкушиш съдбата: кн.2 Макгрегър

Най-успешната романистка в света! – Вашингтон Пост

Даяна Блейд е ледена принцеса, но строгото възпитание се бори с буйната й индианска кръв. Тя никога не е имала истинско семейство и се е зарекла да не си усложнява живота. И тогава се появява Кейн Макгрегър.
За Кейн се говори, че е демон в съдебната зала… и в спалнята. Той копнее да разбие стената, издигната от Даяна, и да освободи страстната жена, която се крие зад нея.
Кейн й предлага партньорство – в бизнеса и за удоволствие. Но дали Даяна е готова да рискува всичко заради любовта?…

Нора Робъртс е великолепен разказвач. Тази история притежава силата да ви разсмее и разплаче едновременно..
Великолепен роман! В него има всичко, което човек търси в една книга: романтика, забавление, драматизъм… Отлично постижение! – www.amazon.com

„Макгрегър“ се състои от девет основни романа и е една от най-известните ранни серии, излезли изпод перото на Нора Робъртс. Колоритните членове на семейство Макгрегър са много земни и живо описани и за читателите е лесно си представят, че те биха могли да са съвсем реално съществуващи.

Забавна, романтична и интригуваща, написаната в периода 1985-1999 г. поредица „Макгрегър“ е любима на поколения читатели. През 1985 г. Нора Робъртс ни запознава с властния Даниъл Дънкан Макгрегър и чрез него с децата и внуците му, докато той дърпа конците на романтичните им увлечения.

Автор: Нора Робъртс Брой страници: 240
Категория: Художествена литература; Романтични романи; Класика Език: Български
Тегло: 0.280 кг.
Издател: Бард Баркод: 9789546556929
Дата на издаване: 18.07.2016 ISBN: 9789546556929