ЧИСТКАТА: АНАРХИЯ –

ЧИСТКАТА: АНАРХИЯ

Някога в бъдещето, в една нощ в годината всички престъпления ще бъдат законни, а властите ще си затварят очите за случващото се. В тази нощ някои излизат да убиват за отмъщение, а други за удоволствие. А някои просто ще се опитат да оцелеят в най-новия екшън трилър ЧИСТКАТА: АНАРХИЯ, който идва в кината в кината от 18 юли.

Годишната Чистка започва по залез слънце и трае 12 часа – до изгрева на следващия ден. В тази нощ Правителството легализира всички престъпления, включително убийството, и отзовава силите на реда и спешната помощ. Като позволяват на всеки да отприщи най-тъмните си страсти, властите съумяват да намалят нивото на престъпността през остатъка от годината. В страната цари мир на цената на Чистката.

В навечерието на поредната Чистка един мъж се въоръжава, въпреки молбите на близките му. Една млада двойка се оказва на улицата след залез слънце. Две сестри са извлечени от дома им насила. Чистката ще събере тези петима души, но дали това ще увеличи шансовете им за оцеляване или ще ги превърне в още по-лесна мишена в нощ, която изправя всеки срещу всеки?

Категория: екшън; трилър; ужаси; Намаление -50% от 05.07.2017 до 04.08.2017 Студио: Universal Pictures
Дата на издаване: 08.12.2014
Времетраене: 103 мин. Ограничение в показа: 16+
Режисьор: Джеймс Демонако Сценарист: Джеймс Демонако
Артисти: Зак Гилфорд; Кармен Еджого; Кийли Санчес; Майкъл К. Уилямс; Франк Грило Езици аудио: Aнглийски
Езици субтитри: Български Баркод: 3800904021197
Линк IMDB: http://www.imdb.com/title/tt2975578/?ref_=fn_al_tt_1