Четвъртият периметър – Тим Грийн

Четвъртият периметър

Където и да отиде американският президент, заобикалят го четири кордона охрана. Четвъртият и последен периметър е почти непроницаема жива стена – личните телохранители на върховния главнокомандващ са първоксласни бойци, високомотивирани и готови без колебание да пожертват живота си в защита на държавния глава.

В тази елитна кохорта попада и младият Колин – истинска гордост за своя баща Кърт Форд, бивш агент от тайните служби. Но в една мъглива нощ Колин прави фатална грешка. Когато намират тялото му, полицията обявява, че се е самоубил.
Опустошен, Форд е сигурен, че синът му никога не би посегнал на живота си. А когато открива, че и други агенти са загинали и че всички те са свързани, както и сина му, с една странна тайна среща на президента, Форд е обзет от истинска мания да открие истината. На косъм от риска да загуби всичко, Кърт Форд се хвърля в една невъзможна мисия – да убие един всемогъщ политик, излязъл извън контрол. Въоръжен с познания от първа ръка за методите на действие на тайните служби, бившият командос се готви да премине през трите кордона на охраната, да пробие четвъртия периметър и да излезе от там жив… Но когато привежда плана си в действие, той открива колко много повече от живота си има да губи и какви зловещи сили го чакат да направи следващата стъпка…

Автор: Тим Грийн Брой страници: 316
Категория: Художествена литература; Криминални романи и трилъри Език: Български
Тегло: 0.245 кг.
Издател: Ергон Баркод: 9545300949
Дата на издаване: 2004 г. ISBN: 9545300949