Честит Рожден Ден – Даниел Стийл

"Честит Рожден Ден" на Даниел Стийл е роман, преливащ от топлина и проникновение, който започва с един рожден ден и свършва с друг, а Валъри, Ейприл и Джак ще открият, че животът може да бъде празник – и че най-големите дарове на съдбата винаги са изненадващи.

Валъри Уайът е ТВ звезда, която след развода си е работила усилено, за да си осигури живот, достоен за камерата на шоуто й. Но тя се чувства потисната, защото часовете с личния й треньор, грижите на най-добрите фризьори в Ню Йорк, пластичните хирурзи и страхотният й външен вид, не могат да заличат факта, че навършва шейсет години.

Ейприл, дъщерята на Валъри, е главен готвач и собственик на уникален ресторант в центъра на Ню Йорк, в който влага всяка частица от енергията й. Една сутрин тя осъзнава безмилостната истина, че е на трийсет години, а единственото нещо, с което може да се похвали е един ресторант, никакъв мъж в живота й, никакви деца.

Някога Джак Адамс е хвърлял футболната топка. След оттеглянето си той е най-чаровният спортен коментатор по телевизията, който постоянно е заобиколен от момичета. Но след един купон, Джак се събужда на петдесет години със страхотни болки в гърба, чувствайки всяка една година от възрастта си.

Автор Даниел Стийл
Издателство Бард
ISBN 9789546553348
Година на издаване 2012
Корица меки корици
Страници 320
Формат 130X180 мм
Език Български