Черната Анита. Скандалната история на Мейзер – Кристина Димитрова

Черната Анита. Скандалната история на Мейзер

Тайните на скандалната Анита Мейзер в книга

13 август 2016 г., приятна лятна вечер в морската столица. Анита Мейзер и съпругът й Николай Димов се прибират от вечеря, а часове по-късно над 101-килограмовият културист издъхва в общия им дом. Самата тя разказва, че е завързала пет „свински опашки” около врата, краката и ръцете му. Обяснението е, че двамата са искали да заснемат силов експеримент, в който едрият мъжага да скъса с напрягане на мускулите си кабелните връзки. И оттук-нататък животът на силиконовата звезда се обръща на 180 градуса.
История, достойна за филмов сюжет, случаят „Мейзер” е една реална драма, с елементи на психотрилър и еротика, която вълнува феновете на криминалистиката вече повече от половин година. Досега знаем, че има определено една нестандартна смърт, няколко недоказани версии и очертаващ се емблематичен процес, който тепърва ще занимава съдебните репортери през настоящата, а може би и следващата година.
Обясненията за смъртта на Николай Димов, изречени от самата Анита Мейзер, която прави пълни самопризнания, изглеждат невероятни, но пък достоверни в очите на магистратите. Скандалната особа и мечтателка на едро, позната у нас като жената с най-голям силиконов бюст, Анита Мейзер, която всъщност е Желева по документи, получава присъда на първа инстанция – 4,5 години затвор. В момента тя се намира в Сливенския затвор, където очаква делото да стигне до втората инстанция, което ще се случи точно в седмицата, в която излиза книгата.
Настоящият разказ на Кристина Димитрова – журналист от в. „България Днес”, е базиран на официалното, тайно разследване, множеството лични беседи с адвокати, криминалисти, вещи лица, медици и самата Анита Мейзер.

Текстовете в книгата проследяват само документираните доказателства и личните коментари на замесените в случая.

Автор: Кристина Димитрова Брой страници: 120
Категория: Автобиографии и биографии; Българска литература; Публицистика и журналистика Език: Български
Тегло: 0.180 кг.
Издател: Труд Баркод: 9789543985142
Дата на издаване: 07.04.2017 ISBN: 9789543985142