Цезар: 3. Земя на славата – Кон Игълдън

Цезар: 3. Земя на славата

Юлий Цезар трябва да измине опасен път, ако иска да надживее последните дни на Републиката. Всичко и всеки, когото обича, ще бъдат проверени с огън.

“Земя на славата” започва в момента, когато Цезар попълва вътрешния си кръг – мъжете, които ще бъдат негови военачалници. Когато се появява възможността да се кандидатира за консул, се завръща в града, където заговорите и конспирациите заплашват стабилността на всичко, което цени. Помпей, Крас и Цезар създават съюз, известен като Първия триумвират. За Юлий Цезар това е възможност да проправи нов път, който ще го отведе в Галия и отвъд края на географските карти, в Британия. Това са последните дни на стария ред, оформени и променени от мъж, който няма равен в човешката история. Това е неговото лято.

Наистина епичен разказ, част от посрещнатия с възторг цикъл “Цезар”. Тук историята и приключението, смелостта и амбицията, приятелството и съперничеството се преплитат в спиращ дъха сюжет. Кон Игълдън е изключителен млад автор на сцената на историческия роман.

Автор: Кон Игълдън Брой страници: 432
Категория: Художествена литература; Исторически романи Език: Български
Тегло: 0.450 кг.
Издател: Бард Баркод: 9545856491
Дата на издаване: 29.08.2005 ISBN: 9545856491