Цените в системата на маркетинга – Свободка Класова

0
(0)

Цените в системата на маркетинга

Теория, методология, практика.

Книгата е предназначена за:
Студентите – бакалаври и магистри по маркетинг и други специалности, които могат да получат задълбочени познания по теорията, методологията и приложното им използване в ценообразуването на потребителските и инвестиционните продукти.
Ценовите специалисти, които могат да апробират в практиката предложения инструментариум за изследване на цените на потребителските и инвестиционните продукти и да се поучат от многобройните примери, с които е изпъстрено изданието.
Ръководителите на маркетинговите отдели и особено ценовите специалисти в тези отдели, които могат да се възползват от логиката в теоретичните конструкции и аналитичните подходи и методи при тяхното прилагане.
Всички читатели, интересуващи се от проблемите на цените и маркетинга, и най-вече онези , които са изправени пред предизвикателството да доразвиват и обогатяват маркетинговата наука. Те могат да се възползват от творческата интерпретация и прецизирането на редица теоретични и методологични постановки в областта на маркетинговото управление на цените.

Автор: Свободка Класова Брой страници: 326
Категория: Висше образование Език: Български
Тегло: 0.650 кг.
Издател: Издателски комплекс – УНСС Баркод: 9789546442567
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789546442567

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.