Буреносен фронт – Джим Бъчър

Дългоочакваният първи роман от бестселъра на „Ню Йорк Таймс“ „Досиетата на Дрезден“ – най-накрая и на българския пазар! „Буреносен фронт“ на Джим Бъчър ни запознава с Хари Дрезден – наемен магьосник, частен детектив и последната надежда на полицията при престъпления извършени чрез магия.

В поредния си случай като консултант на полицейския отдел за специални разследвания Хари се заема със зловещо двойно убийство, извършено с помощта на най-черна магия. Магьосническият еквивалент на Филип Марлоу не може да си позволи да откаже, защото отчаяно му трябват парите. Знае се, че там, където има черна магия, има и черен маг. А този черен маг знае името на Хари. И ситуацията става много… интересна.

Пригответе се за среща с мощна магия, свирепи демони, отмъстителни вампири, лукави феи, безскрупулни мафиоти и зли чудовища. Пригответе се да видите свят, който съществува паралелно с нашия, там всичко, което населява най-страшните ви кошмари, е реално. Запознайте се с Хари Дрезден – единствената ви защита срещу силите на мрака.

„Уникално, много специално преживяване за любителите на свръхестественото, фентъзито и криминалните романи. Уникално и свежо преживяване, литературна находка, която се случва веднъж в живота. Невероятен!“
Мидуест Бук Ривю

Джим Бъчър е на 40 г., живее в Мисури, САЩ, и вече има ревностни почитатели по цял свят. Мнозина от тях знаят, че бойните изкуства са му голяма страст. Завидна е съдбата на романите му – те често заемат първа позиция в списъка с бестселъри на „Ню Йорк Таймс“. „Досиетата на Дрезден“ и класическото фентъзи „Кодекс Алера“, което предстои да излезе от печат, взривяват интереса на читателската аудитория, жадна за стойностна литература от този жанр. „Буреносен фронт“ на Джим Бъчър е уникално съчетание на криминална интрига и динамично ърбън фентъзи, насладете му се!

Реклама на телевизионния сериал:

Автор Джим Бъчър
Издателство Колибри
Поредица Досиетата на Дрезден
ISBN 9789545299841
Година на издаване 2012
Корица Меки корици
Страници 272