Бур-Гурски апокрифи – Герил Сивер

0
(0)

Бур-Гурски апокрифи

От края на ХХ век сме „атакувани” от книги с интригуваща рубрика: „тайните цивилизации”, „загадките на древния свят” и други, които създадоха впечатление, че днес ние, земляните, се намираме пред непреодолимата стена на „забраненото познание”.

Родолюбивите души, които са надниквали зад тази антихристска стена, са били поразявани не толкова от видяното, колкото от прозрението си, че нашето невежество се явява следствие на целенасочената дейност на мизантропските сили, инкорпориращи и най-вече унищожаващи историческото, духовно и културно наследство на народите.
Чрез разработения от автора детектор „ЕДБЕ” родолюбците ще могат не само да разобличават древните и настоящи фалшификации и инкорпорации от „гениите” на богопомазаните, но и научно-историо­графски да оборят българофобско табу, наложено над древната бур-гурска цивилизация, извела народите от вторичното им подивяване след локалната космическа катастрофа.
Авторът освен че цитира древни и съвременни, неподвластни на квази-науката историци, философи, политици и родовери, досежно българската древност, прилага и неопонируеми от казионистите декодирани примери на митични имена, понятия и мистификации.

Автор: Герил Сивер Брой страници: 280
Категория: История и археология Език: Български
Тегло: 0.230 кг.
Издател: Новата цивилизация Баркод: 9789548365444
Дата на издаване: 2011 г. ISBN: 9789548365444

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.