Брат – Спомни си всичко – Владимир КоличевКогато идва в съзнание, Никита Брат лежи в локва кръв. Той не помни нито името си, нито адреса си, нито какво работи. Дълбоко в съзнанието му проблясва единствено далечният спомен за една мила и любяща жена…
Но докато открие отговорите на най-простите въпроси, Никита трябва да намери начин да преживява. А дори не подозира, че е собственик на разкошния хотел „Есперанто”, което го прави един от най-известните московски мултимилионери. Той не помни и факта, че е опитен боец и владее съвършено бойни изкуства.

Но неприятностите, в които се забърква покрай новите си познати, го карат да разкрие невероятната си физическа сила и издръжливост. Благодарение именно на тези си качества Брат ще направи всичко възможно да се измъкне от смъртоносната хватка, в която е попаднал.

Не само за да се спаси, но и за да намери обичаната жена и да си върне живота…

Владимир Количев е роден през 1968 г. Завършва Висше военно училище с инженерно-техническа специалност. Служи в зенитно-ракетните войски. Живее в Новоросийск. Женен е и има син. Започва да пише през 1994 г. по време на службата си в армията.

След като приключва с военната си служба, напълно се посвещава на литературната дейност. Придържа се към принципа „нито ден без ред”. Романите му са наситени със сурови жизнени перипетии и силни страсти и държат в напрежение читателя от първата до последната страница. Тиражите на неговите серии в Русия са милионни.
Автор Владимир Количев
Издателство Хермес
ISBN 9789542606741
Година на издаване 2008
Страници 448