Богинята в теб – Сиера Бендър

Богинята в теб

Практики за женственост, здраве и сила.

Във всяка жена живее богиня – в това е убедена Сиера Бендър, която от години учи жените как да бъдат щастливи и как да излекуват не само телата, но и душите си. Богинята на двайсет и първи век е жена, която е грациозна и все пак силна, емоционална и разсъдлива, спокойна, но и буйна.

Откриването на богинята е процес, изискващ отдаденост и смелост. Точно това преподава Сиера в своя специален център за жени, наречен „Тренировъчен лагер за богини“, както и в уникалната програма за женственост, сила и красота „Четирите тела”. Авторката предлага конкретни начини да възстановим баланса там, където е нарушен – на духовно, ментално, емоционално или физическо ниво.
Практиките, описани в тази книга, включват традиционни йога пози, фитнес и дихателни упражнения, медитация и визуализация, музикотерапия, здравословно хра­нене, енергийно лечение, ароматерапия, работа с емоциите, принципи от модерната и холистичната медицина и др.
Пътят към промяната не е лесен, защото изисква вглеждане в себе си и постоянство, но пък гарантирано води до по-добро здраве и удовлетворение във всеки един аспект на живота.

Според Сиера Бендър пътят към промяната в живота не е лесен, а откриването на богинята е процес, който изисква отдаденост и смелост. Авторката представя конкретни техники за възстановяване на баланса там, където е нарушен – на духовно, ментално, емоционално или физическо ниво. Практиките, описани в книгата, включват традиционни йога пози, фитнес и дихателни упражнения, медитация и визуализация, музикотерапия, здравословно хранене, енергийно лечение, ароматерапия, работа с емоциите, принципи от модерната и холистичната медицина и др.

Сиера Бендър е създател на специалния център за жени, наречен „Тренировъчен лагер за богини“, както и на уникалната програма за женственост, сила и красота „Четирите тела”.

Автор: Сиера Бендър Брой страници: 400
Категория: За дома и семейството; Спорт, хранене и здраве; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.370 кг.
Издател: AMG Publishing Баркод: 9789549696776
Дата на издаване: 16.05.2016 ISBN: 9789549696776