Българският фън шуй – Цветозар Мръвков

Българският фън шуй

Цветозар Мръвков е основател и управител на Асоциация „Фън шуй Център“ – България.

Учи в Държавната академия по култура в Украйна. Завършва специалност „Културология“, едновременно с това успешно защитава магистратура по „Социална психология“.
Занимава се с източни традиции и култура от почти двайсет години, откакто се запалва и интересът му към бойните спортове. Седем години тренира карате при известни руски майстори, наследници на източномонголската школа. В момента е член на Буджуцу Айкидо Академия – България.
Страстта му към философията на фън шуй се запалва в началото на новото хилядолетие, когато започва да се занимава професионално с това изкуство.
Има атестати от редица международни фън шуй организации, сред които „Международния фън шуй форум“, както и „Централната академия по фън шуй“.
Автор е на десетки статии в пресата, на телевизионни и радио интервюта, администрира няколко сайтове и форуми за фън шуй в България, занимава се с проекти и консултации, изследва идеите на фън шуй у нас. Освен айкидо, практикува цугун и рейки.

Не приема „инженерното“ разбиране на фън шуй в България, което според него се опитва да превърне философията и метафизиката на това учение в сухи цифри и математически уравнения.

Автор: Цветозар Мръвков Брой страници: 144
Категория: Философия, психология, езотерика и духовни учения; Хоби и свободно време Език: Български
Тегло: 0.190 кг.
Издател: Изток-Запад Баркод: 9786191521913
Дата на издаване: 28.05.2013 ISBN: 9786191521913