Бизнес астрология – Джон Александър

Бизнес астрология

НОВ ПОДХОД КЪМ БИЗНЕСА, СЪДБАТА И УСПЕХА

– Личностни характеристики
– Лидерски стилове
– Създаване на успешни екипи
– Набиране на персонал

Може ли приложната астрология да бъде надежден инструмент в помощ на съвременния мениджър?
В много страни като Китай, Япония, Индия, Франция и Италия професионални астролози се назначават в големи фирми в качеството си на бизнес консултанти. Особено успешно те съдействат при наемането на нови служители или при изграждането на екипи. Бизнес астрологията предлага ценна информация и методология при разпределяне на задачите, изграждане на екипи, повишаване на продажбите и подобряване на съотношението между качеството и цената на продукта, както и при постигане на по-ефективно междуличностно взаимодействие.
Книгата съдържа хороскопите на известни личности от света на бизнеса, политиката и културата като Далай Лама, Бил Гейтс, Хитлер или Мерилин Монро и анализира успехите и провалите им в съответната сфера на влияние и дейност.

Джон Александър е автор на много книги по международен бизнес и мениджмънт. Той води семинари за лидерски умения в бизнеса и изнася доклади на конференции в цяла Европа. По шведската телевизия дискутира тенденциите в културата и корпоративния мениджмънт. През 1998 г. е обявен за „Оратор на годината“ от Института за международни изследвания.

Автор: Джон Александър Брой страници: 384
Категория: Икономика и мениджмънт; Философия, психология, езотерика и духовни учения Език: Български
Тегло: 0.470 кг.
Издател: СофтПрес Баркод: 9789546856036
Дата на издаване: 12.04.2010 ISBN: 9789546856036