Аз съм потокът, а ти – реката, в която се вливам: За педагогическото образование на децата от предучилищна възраст – Димант Елка Янакиева

0
(0)

Монографията обобщава резултатите от дългогодишните теоретически и експериментални изследвания на автора. В нея се излага цялостна концепция за екологическото образование на децата от предучилищна възраст. Представени са педагогическите условия за развитие на екологосъобразното отношение на детето към себе си, заобикалящите го хора, материалната среда, създадена от човека и природата. Основните постановки на автора са богато илюстрирани с практически идеи, които могат да бъдат използвани непосредствено в организацията на възпитатело-образователния процес в детската градина и началното училище.
Монографията е адресирана към детските и началните учители, администраторите в системата на образованието, преподавателите от ВУЗ, докторантите по педагогика, студентите в предучилищна и начална педагогика, родителите и към всички, които се стремят да осмислят актуалните проблеми на съвременността и да намерят своето място в тяхното решение.

  • Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2014/2015 г.
  • Корица:Мека
  • Общи:От български автор
  • Език:Български
  • Тегло:1 kg

Колко полезна беше тази книга?

Кликнете върху звезда, за да го оцените!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласове досега! Бъдете първият, който ще оцени тази книга.