Аз съм луд толкова, колкото вие сте луди – Тод Хазак-Лоуи

Аз съм луд толкова, колкото вие сте луди

Една книга написана в уникален стил. Проследете историята на един ученик, обикновно момче, което една сутрин получава признание от баща си, което променя живота му завинаги. Впуснете се в тази внушителна история, която ще седи в мислите ви дълго след края на книгата.

Годината не е лесна за Дарън. Родителите му се развеждат, точно когато неговият по-голям брат Нейт заминава в колеж, а дългогодишният му приятел се мести в друг град. Отгоре на всичко все още няма гадже.
Една сутрин бащата на Дарън се появява с поничка с шоколадова глазура и признание, което преобръща света на момчето с главата надолу. Дарън сякаш полудява и започва да върши неща, които никой не очаква от него – зарязва училище и отива при брат си на гости. След по-малко от двадесет и четири часа в колежа на Нейт нещата вече не са същите – дали са много по-добре или много по-зле, Дарън няма идея. Единственото сигурно нещо е, че нито един член на семейството му вече не е същият. На всичко отгоре той е обсебен от едно странно момиче, което се появява изневиделица и след това изчезва безследно.

Забавна история за импулсивното пътуване на едно момче след най-шокиращото откритие в живота му!

Автор: Тод Хазак-Лоуи Брой страници: 474
Категория: Художествена литература; Детска литература ; Литература за деца и юноши Език: Български
Тегло: 0.370 кг.
Издател: Пан Баркод: 9789546606884
Дата на издаване: 13.04.2016 ISBN: 9789546606884