Аз мога! Опити и задачи по човекът и природата за 3. клас – Жанет Арие

Аз мога! Опити и задачи по човекът и природата за 3. клас

„Аз мога! Опити и задачи по човекът и природата за 3. клас“ показва на децата как да учат по-лесно и забавно по този интересен предмет. Книжката е в помощ на третокласниците и е допълнение към учебника. Тя улеснява много и родителите и е пръв помощник в работата на учителите.
Помагалото следва учебника, като е написано на разбираем език, съобразен с възрастта на малките читатели. Благодарение на включените опити, задачи, кръстословици, малки забавни текстове, гатанки, игри и илюстрации учениците приемат природата като интересен приятел. Запознаването с нея става по лесен, приятен и достъпен начин.
„Аз мога“ дава увереност на третокласника в собствените му възможности и реално му помага да постигне отличен успех.

Жанет Арие е завършила Софийския университет „Св. Климент Охридски” с две специалности – педагогика и българска филология, и има първа професионално-квалификационна степен. Работи като начален учител в София. Има над 50 публикации в наши периодични издания, дългогодишен член е на редколегията на сп. „Начално образование”. Притежава сертификат от МОМН за владеене на английски език и квалификация за работа с деца със специални образователни потребности. Участва в създаването на учебници, учебни тетрадки и книги за учителя към издателство „Просвета”. Автор е на сборници за 1. и 3. клас. Рецензент е към Министерството на образованието на 47 учебници и помагала за учители, 1. – 5. клас.

Автор: Жанет Арие Категория: 3-ти клас; Учебни помагала; Други
Издател: Просвета
Дата на издаване: 2010 г. Брой страници: 36
Език: Български Тегло: 0.100 кг.
Баркод: 9789540124803 ISBN: 9789540124803